Carwash Reusel BV

Carwash Reusel BV

Carwash Reusel heeft twee doe-het zelf wasboxen (DHZ) met extra hoge druk en osmose water en een vol-automatische borstelwas machine voor zowel personenauto’s als bedrijfwagens tot een hoogte van 2.80 m, een breedte van 2,40 m en een lengte van maar liefst 9.00 meter.

De borstelwasmachine is voorzien van een extra hoge druk (85 bar) voorwas alsmede speciale borstels voor het wassen van uw wielen. Het gebruikte SENSO-FIL borstelmateriaal staat garant voor een hoogwaardig en KRASVRIJ wasresultaat. Door “knik-borstels” te gebruiken past de machine zich moeiteloos aan, aan alle mogelijke contouren van uw voertuig.

Indien gewenst kunt u ook de onderzijde van uw voertuig laten reinigen. De kantelbare blaasmond zorgt voor een perfect droogresultaat. Als ‘neusje van de zalm’ heeft u de mogelijkheid om uw auto te laten behandelen met polishwax. Hierdoor bent u verzekerd van een ‘blinkend’ voertuig.

Omdat we beschikken over een hoogte-detectie is het zelfs mogelijk om ‘busjes’ te wassen MET imperiaal. Wel even de ladders en pijpen eraf halen.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen